Nabídka chmele

PRODUKTPOPISDOSTUPNOST
Žatecký poloraný červeňák
  • jemný aromatický chmel

  • výnos chmele: 0,8 - 1,2 t/ha

  • obsah alfa hořkých kyselin: 2,5 - 4,0 % hm.

  • obsah beta hořkých kyselin je 4,0 - 6,0 % hm.

  • chmelové aroma je pravé, jemné chmelové

  • typickým znakem je podíl farnesenu 14 - 20 % rel.
  • SKLADEM
    Sládek
  • aromatický chmel

  • výnos chmele: 1,8 - 2,5 t/ha

  • obsah alfa hořkých kyselin: 4,5 - 7,0 % hm.

  • obsah beta hořkých kyselin je 4,0 - 6,5 % hm.

  • chmelové aroma je jemné chmelové

  • jedná se o pozdní odrůdu
  • SKLADEM
    Premiant
  • aromatický chmel

  • výnos chmele: 1,8 - 2,5 t/ha

  • obsah alfa hořkých kyselin: 7,0 - 10,0 % hm.

  • obsah beta hořkých kyselin je 3,5 - 5,5 % hm.

  • chmelové aroma je příjemné, chmelové

  • vysoká stabilita výkonnosti
  • SKLADEM
    Bor
  • aromatický chmel

  • výnos chmele: 1,7 - 2,3 t/ha

  • obsah alfa hořkých kyselin: 6,0 - 9,0 % hm.

  • obsah beta hořkých kyselin je 3,0 - 5,5 % hm.

  • chmelové aroma je příjemné, chmelové

  • v současné době je nahrazována odrůdou Premiant
  • SKLADEM
    Chmelový extrakt
  • vyextrahované pivovarsky důležité látky z chmelových hlávek ve formě tmavé husté hmoty balené do plechových obalů. Pro výrobu extraktu jsou především využívány vysokoobsažné odrůdy chmele.

  • Extrakt je využíván především pro 1. dávku chmele při vaření piva.
  • SKLADEM
    LisovanýSKLADEM
    G 90
  • složení je téměř shodné s hlávkovým chmelem, ze 100 kg hlávek se získá přibližně 90 kg granulí.
  • SKLADEM
    G 45
  • dokonalejším oddělením balastních látek z hlávky se získá produkt s přibližně dvojnásobným obsahem hořkých látek. Ze 100 kg hlávek se získá přibližně 45 kg granulí, výsledný objem produktu jen 40 – 50 %.
  • SKLADEM