Zvýrazňuje sušenkovou chuť v pivu a dodává jedinečnou texturu a krémový pocit v ústech.
Extrakt v sušině: 80%
Barva: 5j. EBC
Vlhkost: 7%
Proteiny: 14%
Extrakt v sušině: 75%
Barva: 50-80 EBC
Vlhkost: 6,5%
Koupit
Slevový kód: VELIKONOCE Vám ušetří 200 Kč z nákupu.
nakupovat
Extrakt v sušině: 79%
Barva: 5,5-7,5 EBC
Enzymatická aktivita: vysoká
Jeden z nejprodávanější sladů roku 2022.
Koupit
Chováte slepice a bojujete letos s čmelíky a jinou havětí? Máme pro Vás efektivní a jednoduché řešení bez použití chemikálií!
Rozšiřte své znalosti a zúčastněte se webináře na téma příprava ležáku se sušenými kvasnicemi.
Přečtěte si o nových českých odrůdách ze sklizně 2020, které jsou již dostupné k poptání
Jaký mají vliv podmínky kvašení na metody rehydratace a zakvášení na výsledný profil piva?
Na konci roku 2020 bude sklad v Čeradicích otevřen v omezeném režimu.
Zjistěte víc o použití kvasinek pro hluboké prokvašení pro výrobu Brut IPA a jiné.
Přidáváte do Vašeho piva rádi americké chmely? Tato akce je ušitá na míru přímo pro Vás!
Dozvěďte se víc o výrobě alkoholického nápoje HARD SELTZER, který brzy dorazí i do Evropy!
Zjistěte víc o používání nových bakterií FERMENTIS LP-652 a doveďte váš Sour Beer k dokonalosti!
Chováte slepice a bojujete letos s čmelíky? Máme pro Vás efektivní a jednoduché řešení bez použití chemikálií!
Pozvánka na webinář- použití kvasinek FERMENTIS LA-01 pro výrobu nealkoholických piv
Kvasničný extrakt pro zajištění stabilního zákalu pro piva typická svým zákalem
Chystáte se na přípravu nízkoalkoholického nebo nealkoholického piva? Tato novinka je pro Vás!
Posloužilo Vám naše zboží a nevíte co se zbylými obaly? Nevadí, vyřešíme to za Vás!
Nově jsme pro vás do nabídky přidali možnost odběru hlávkového chmele zpracovaného lisováním do pelet (puků). K dispozici jsou takto slisované odrůdy ŽPČ a Sládek. Pelety lze snadno rozebrat a použít.