Svoboda-Fraňková - Logo

Webinář - FERMENTIS výroba HARD SELTZER.

Webinář - FERMENTIS výroba HARD SELTZER. - Obrázek
Nápoj, který zažívá boom v posledních letech především v Severní Americe, kde už se jeho podíl na alkoholických nápojích blíží úrovni 15% z celkového trhu (https://www.nielsen.com/us/en/insights/article/2020/hard-seltzer-defies-categorization-and-limits-as-the-most-resilient-alcohol-segment-in-u-s/).

Trend Hard Seltzer by měl brzy dorazit i k nám do Evropy, proto věříme, že se jedná o zajímavé téma, které je při nejmenším dobré registrovat, popřípadě se rovnou do této vlny zapojit jako první.

Pro inspiraci aktuálně největší hráč trhu s Hard Seltzer značka Whiteclaw:https://www.whiteclaw.com/

Pro zúčastnění se webináře potřebujete pouze vlastní počítač a ideálně stabilní internetové připojení. Webináře je možné se zúčastnit také na mobilním telefonu (smartphone), vzhledem k velkému množství dat však určitě doporučujeme připojit se na místní wi-fi.

Datum a čas konání: pondělí 5. října 2020 od 17:00 hod
Délka webináře: cca 60-90 minut
Hlavní prezentující: pan Nathan Wisniewski (Zástupce Fermentis pro Západní Evropu)

Prezentace bude probíhat v angličtině – průběžně bude překládána do češtiny.

Samotná hlavní prezentace se všemi důležitými informacemi, kterou budete moci sledovat přímo na Vaší obrazovce bude kompletně přeložena do češtiny. 

V průběhu semináře můžete vkládat do části chat přímo v prostředí webové aplikace své dotazy, které se pokusíme zodpovědět (jak čas umožní), popř. Vaše vlastní zkušenosti.

S dotazy, na které by se případně nedostalo, se neváhejte na pana Tomáše Korandu obrátit i po skončení webináře.

Webinář je zdarma, stačí se pouze zaregistrovat na odkazu níže. (1. Given name = křestní jméno; 2. Last name = příjmení; 3. Váš email):

https://www.edudip.com/en/webinar/jak-na-vyrobu-hard-seltzer-se-springferm-nab-3/444258

V mailu, který Vám bude po registraci automaticky odeslán na Vámi zadaný email, Vám přijde další webový odkaz/link, přes který se můžete přímo dostat to virtuální místnosti webináře v daný den a čas.

Pozn: pokud by se náhodou vyskytl technický problém ohledně registrace, obraťte se na pana Tomáše Korandu pro řešení.

Samozřejmě se může stát, že naše pozvánka nedorazí všem, nejedná se o záměr, jen je možné, že nemáme všechny kontakty aktuální. Proto budeme rádi, pokud si nějakým způsobem tuto informaci předáte s blízkými pivovary, především s těmi, které daná tématika webináře může zajímat.

Pro více informací kontaktujte pana Tomáše Korandu na emailové adrese koranda@raven-trading.cz .

Domácí vaření piva?

žádný problém!

Vaříte si pivo doma i v malém množství?
Nevadí! Rádi dodáváme i domácím vařičům.

NOVINKY

Nové české odrůdy - Obrázek
11
Úno
Novinka

Nové české odrůdy

Přečtěte si o nových českých odrůdách ze sklizně 2020, které jsou již dostupné k poptání

Webinář - čtvrtek 10. prosince - Obrázek
8
Pro
Novinka

Webinář - čtvrtek 10. prosince

Jaký mají vliv podmínky kvašení na metody rehydratace a zakvášení na výsledný profil piva?

Otevírací doba prosinec - Obrázek
20
Lis
Novinka

Otevírací doba prosinec

Na konci roku 2020 bude sklad v Čeradicích otevřen v omezeném režimu.