Svoboda-Fraňková - Logo

Webinář - čtvrtek 10. prosince

Webinář - čtvrtek 10. prosince - Obrázek
Rádi bychom Vás pozvali na webinář, kde budou probrány vlivy podmínek kvašení a způsobu rehydratace na výsledné pivo. Téma je více obecné, tedy tentokrát nebude téma koncentrované na jedny kvasinky, ale obecně na použití sušených kvasinek.

 
Pro zúčastnění se webináře potřebujete pouze vlastní počítač a ideálně stabilní internetové připojení. Webináře je možné se zúčastnit také na mobilním telefonu (smartphone), vzhledem k velkému množství dat však určitě doporučujeme připojit se na místní wi-fi.

Datum a čas konání: čtvrtek 10. prosince 2020 od 17:00 hod

Délka webináře: cca 60-90 minut

Hlavní prezentující: pan Nathan Wisniewski (Zástupce Fermentis pro Západní Evropu) – viz přiložená pozvánka

Prezentace bude probíhat v angličtině – průběžně budeme překládat do češtiny (konsekutivně).

Samotná hlavní prezentace se všemi důležitými informacemi, kterou budete moci sledovat přímo na Vaší obrazovce bude kompletně přeložena do češtiny.

V průběhu semináře můžete vkládat do části chat přímo v prostředí webové aplikace své dotazy, které se pokusíme zodpovědět (jak čas umožní), popř. Vaše vlastní zkušenosti.

S dotazy, na které by se případně nedostalo, se neváhejte obrátit na pana Tomáše Korandu.

Webinář je zdarma, stačí se pouze zaregistrovat na webovém odkazu/linku níže (1. Given name = křestní jméno; 2. Last name = příjmení; 3. Váš email):

https://www.edudip.com/en/webinar/jaky-maji-vliv-podminky-kvaseni-metody-rehydratace-a-zakvaseni-na-vysledny-profil-piva/600052

V mailu, který Vám bude po registraci automaticky odeslán na Vámi zadaný email, Vám přijde další webový odkaz/link, přes který se můžete přímo dostat to virtuální místnosti webináře v daný den a čas.

Pozn: pokud by se náhodou vyskytl technický problém ohledně registrace, obraťte se na pana Tomáše Korandu pro řešení.

Samozřejmě se může stát, že naše pozvánka nedorazí všem, nejedná se o záměr, jen je možné, že nemáme všechny kontakty aktuální. Proto budeme rádi, pokud si nějakým způsobem tuto informaci předáte s blízkými pivovary, především s těmi, které daná tématika webináře může zajímat.

Pro více informací kontaktujte pana Tomáše Korandu koranda@raven-trading.cz

Domácí vaření piva?

žádný problém!

Vaříte si pivo doma i v malém množství?
Nevadí! Rádi dodáváme i domácím vařičům.

NOVINKY

Nové české odrůdy - Obrázek
11
Úno
Novinka

Nové české odrůdy

Přečtěte si o nových českých odrůdách ze sklizně 2020, které jsou již dostupné k poptání

Webinář - čtvrtek 10. prosince - Obrázek
8
Pro
Novinka

Webinář - čtvrtek 10. prosince

Jaký mají vliv podmínky kvašení na metody rehydratace a zakvášení na výsledný profil piva?

Otevírací doba prosinec - Obrázek
20
Lis
Novinka

Otevírací doba prosinec

Na konci roku 2020 bude sklad v Čeradicích otevřen v omezeném režimu.