Vážení sládci a slečny/paní sládkové a další pivovarští kolegové,
Rádi bychom Vás pozvali na webinář, kde budou rozebrány informace k VÝROBĚ LEŽÁKŮ s použitím kvasnic FERMENTIS, kdy se budou probírat vybrané kmeny kvasinek (SafLager W-34/70, S-189, S-23) pro vybraný pivní styl a jak se každé projevují ve výsledném pivu a také jak s kvasnicemi můžete zacházet pro docílení požadovaného výsledku a daného typu ležáku.
Pro zúčastnění se webináře potřebujete pouze vlastní počítač a ideálně stabilní internetové připojení. Webináře je možné se zúčastnit také na mobilním telefonu (smartphone), vzhledem k velkému množství dat však určitě doporučujeme připojit se na místní wi-fi.
Datum a čas konání: pondělí 6. prosince 2021, záčátek v 17:00 hodin
Délka webináře: cca 60-90 minut
Hlavní prezentující: pan Stefan Lupprich (Zástupce Fermentis pro Západní Evropu) + Tomáš Koranda (viz přiložená pozvánka)
JAZYK:
ANGLICKY S PRŮBĚŽNÝM PŘEKLADEM DO ČEŠTINY
PREZENTOVANÉ SLIDY SE VŠEMI INFORMACEMI JSOU V ČEŠTINĚ (vše přímo na obrazovce)
DOTAZY V PRŮBĚHU PREZENTACE:
V průběhu semináře můžete vkládat do části chat přímo v prostředí webové aplikace své dotazy, které budou podle časových možností zodpovězeny, popř. Vaše vlastní zkušenosti.
S dotazy, na které by se případně nedostalo, se neváhejte obrátit na pana Tomáše Korandu i po skončení webináře. (email: koranda@raven-trading.cz)
CENA WEBINÁŘE:
ZDARMA
REGISTRACE NA WEBINÁŘ:
Stačí se pouze zaregistrovat na webovém odkazu/linku níže (1. Given name = křestní jméno; 2. Last name = příjmení; 3. Váš email):
https://www.edudip.com/en/webinar/lager-beers-with-fermentis-active-dry-yeast/1715682
V mailu, který Vám bude po registraci automaticky odeslán na Vámi zadaný email, Vám přijde další webový odkaz/link, přes který se můžete přímo dostat to virtuální místnosti webináře v daný den a čas.
Pozn: pokud by se náhodou vyskytl technický problém ohledně registrace, obraťte se na pana Tomáše Korandu (koranda@raven-trading.cz) pro řešení.
Samozřejmě se může stát, že naše pozvánka nedorazí všem, nejedná se o záměr, jen je možné, že nemáme všechny kontakty aktuální. Proto budeme rádi, pokud si nějakým způsobem tuto informaci předáte s blízkými pivovary, především s těmi, které daná tématika webináře může primárně zajímat.